onsdag 6 maj 2009

Tidningarna tar tillbaka sina tidigare anklagelser och ber om ursäkt!

Som en kommentar till tidningarnas ursäkt för tidigare publicering kring polisens uttalanden om Sverigemodellen: http://www.dt.se/brottsplats/article349096.ece http://www.finnveden.nu/index.php?option=com_content&task=view&id=26242 http://www.finnveden.nu/index.php?option=com_content&task=view&id=26294 postade Payback följande inlägg:

All heder åt de tidningar som nu förtydligar och tar tillbaka de skrivningar, i avsikt att misstänkliggöra och kriminalisera mc-kulturen, som använts mot länets mc-klubbar ifrån polisiärt håll.Detta är ju inte första gången dessa argument riktas mot mc-klubbar.Mer eller mindre exakt samma ord och uttalanden riktades mot Dalarnas mc-klubbar: http://www.dt.se/brottsplats/article349096.ece , redan 2008-09-08.

Det är nu hög tid att allmänheten på allvar får upp ögonen för alla de ljusskygga och subtila formerna av desinformation och illvillig propaganda som polisen länge riktat mot mc-klubbarna. Det finns nämligen inga kriminella mc-klubbar. Det finns bara individer inom klubbarna som i egen regi utför brottsliga handlingar! Läs Nättidningen Paybacks artikel: "Sanningen om bikerkriminaliteten" och kom ut med en helt ny syn på mc-klubbarna.Fjärran från alla propagandautspel från polisens sida.Här kan du för första gången, i svart på vitt, ta del av den osminkade sanningen kring bikerkriminalitetne över åren.Siffror sammanställda från två, oberoende, staliga undersökningar ger bevis för att polisen ljuger om mc-kriminaliteten!Läs och bliv upplyst!
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar