söndag 26 juli 2009

Förverkandelagen utgör slutet för rättsstaten Sverige!

Som ett inlägg kring artikeln:"Använd lagen fullt ut!" http://www.bt.se/ledare/anvand-lagen-fullt-ut(1439512).gm postade Payback följande kommentar:

Det är helt uppenbart när man läser BTs ledare att många aspekter av lagen för dem är okända. Jag skall bara citera en del här: "För att utvidgat förverkande ska komma ifråga krävs ett samband mellan egendomen som förverkandet avser och ”viss brottslig verksamhet.” Det innebär dock inte att en enskild person behöver göras juridiskt ansvarig för den brottsliga verksamheten. Det skall nämligen inte ställas krav på att det som förverkas ens härrör från den dömdes egen kriminella verksamhet, från verksamhet den dömde varit delaktig i eller överhuvudtaget haft någon som helst kännedom om."

Låter det som någonting som borde vara hämtat från en svensk lag. Nej, jag kan bara rekommendera alla att ta del av Nättidningen Paybacks genomgång av denna lagstiftning och samtidigt ställa er frågorna om det är ett sådant här samhälle, med den här typen av lagstiftning jag vill leva i? http://www.payback.name/#förverkande

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

1 kommentar:

  1. hehe! har alltid velat bli kallad för "rövarband"... men de känns som resten av BTs defenition bättre beskriver sk vanlig maffia el dom unga invandrargrupperingar vi har i dom större städerna. Bara jävla schablon-gissningar... Ja åker ingen fin bil men eftersom ja är "rövare" kan ja säkert alltid sno min dotters mussePigg-klocka ifall ja vill "steka" runt på stan o verka tuff!

    /scrutten

    SvaraRadera