söndag 30 augusti 2009

MC-klubbarna är exakt lika kriminella som Riskpolisstyrelsen eller Svenska Kyrkan!

Som en kommentar till artikeln: "Kriminell MC-klubbpå väg till Östersund" http://op.se/ostersund/1.1313438 postade Payback följande kommentar:

Det var många fel i denna artikeln. Outlaw betyder fredlös och har därför inget med att ställa sig utanför lagarna att göra!

Att stoppa motorcyklister är inte en åtgärd av att störa. Det är att trakassera alternativt att stalka. Varför skall en åtbörd som om den drabbat vem eller vilka som helst andra än mc-klubbar, kallats trakassering eller rent av diskriminering, helt plötsligt vara en normal företeelse när det avser mc-klubbar? Enligt grundlagen är vi alla lika och skall behandlas lika! När tappade vi denna känsla för rätt och fel i Sverige?

Vad gäller mc-kriminaliteten så är Outlaws exakt lika kriminella som Hells Angels, Bandidos, Rikspolisstyelsen, Svenska Kyrkan eller varför inte Östersundsposten! Nämligen, inte alls! Inom alla ovanstående uppräkande föreningar förekommer enskilda personer som begår brott.De är vare sig sanktionerade, planerade eller verkställda av organisationen, utan det är bara enskildas personers brottslighet! Se vidare: Se vidare:http://www.payback.name/#bikerkriminaliteten

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar