fredag 24 juli 2009

Bikerkulturen får stöd från entreprenör denna gången!

En mycket intressant artikel poppade plötsligt upp omkring den upphaussade bomben som visade sig vara ett simpelt temperaturlarm. Nu visar det sig att redan före bombgruppen från Göteborg tillkallades och evakueringen av boende i närområdet inleddes hade polisen alla möjligheter att ta reda på fakta i saken och avblåsa hela affären.

Varför gjordes då icke detta? Jo, genom att sätta in bomben i ett sammanhang med att en mc-klubb förmodats köpt fastigheten, satte nu hela Sverige bomber, evakuering av befolkningen, skräck, samhällshot i samband med mc-klubbar. På samma sätt som sanslöst överdrivna bevakningar kring rättegångar bara tjänar det syftet att invagga medborgaren i falsk fara och skräck för mc-klubbar. Det är propaganda. Det är vrångbilder och det är konstruerade hotbilder värdiga nazisternas propagandaminister Joseph Goebbels!!

Även entreprenören uttalar samma sak fast i andra ordalag: Han tycker också sakförhållandena i sig talade mot att det skulle kunna handla om en bomb.– Varför skulle man ha fäst en sådan på en yttervägg tre meter upp luften, fullt synligt? Jag vet ingenting om mc-klubb eller liknande, men det verkar ju ologiskt alltsammans.– Att företrädare för mc-klubben i så fall skulle spränga sin egen fastighet är ju inte troligt. Att ett rivaliserande gäng skulle ta sig till fastigheten med en stege, klättra upp på den, fästa anordningen och dra kablar till någon tändanordning – det är ju också helt befängt.– Jag tror det rör sig om polisens vanliga sätt att förstora upp vissa händelser och sedan rättfärdiga sitt agerande genom att prata om mc-gäng, säger entreprenören.

Läs hela artikeln på: "Bomblarmet var helt befängt"
http://www.vf.se/Nyheter/Varmland/Bomblarmet-var-helt-befangt-090723.aspx

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar