tisdag 14 juli 2009

Payback förklarar enprocentsbegreppet på Newsmill!

Som ett ytterligare bikerpolitiskt inlägg, och för att hålla intresset uppe kring bikerkulturens syn på kulturegna företeelser, publicerade Payback artikeln: "Förklaring av "en-procentsbegreppet" inom bikervärlden". Artikeln har tidigare publicerats på Newsdesk.se men då dessa stora internetsajter har till stora delar olika läsekrets bedömer jag det som angeläget att publicera samma artiklar på bägge forumen.

Artikeln är för lång att publicera här varför jag bara lagt upp en länk. Klicka och läs! http://newsmill.se/artikel/2009/07/13/forklaring-av-en-procentsbegreppet-inom-bikervarlden
Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

1 kommentar:

  1. Om polisen inte redan brännt så många broar i sammanhanget(att mötas och förstå varann) så hade dom nog kanske förstått mer och inte baserat sitt synsätt på felaktiga grunder.
    Jag vet själv av några sådana tillfällen när polis bjudits in( efter att polisen tagit kontakt och velat mötas) för ett tvåvägs samtal över kaffe och bullar, bara för att kort därefter utnyttja vad dom sett i lokalen för ett onödigt och hårt tillslag.
    En förbrukad och pluggad TOW missil var det då senast som var objektet, en prydnad som hänger på en plackett på en vägg.
    Jag kan lova att det var inte alls vad polisen sa att dom trodde att det var. Bombtekniker och hela den valsen, klart är ju att det bara var en ursäkt för att få gå in i lokalen via införskaffad information på en samråds/info möte..
    För det kan väl inte vara så enkelt(vilket är det andra alternativet) att polisen enbart är så dum att dom tror att det var en skarp missil!!??
    När dom på detta viset fortsätter att bränna sina broar så är det väl inte konstigt att inte en enda inom bikerkulturen litar på en polis, att det finns massor av liknande incidenter(och betydligt värre) vilket alla bikers känner till(ja det pratas med varann i bikerkulturen) är orsaken till att man helst inte ens tar kontakt med polis...sen vill polisen vrida det till att det är på grund av 1% begreppet, som dom inte ens förstått och säkert medvetet feltolkat (och sen spritt ut via deras lydiga och sensationslystna hund media) för att visa på att det är bikers som ställer sig utanför och inte polis som försöker ställa bikers utanför samhället.. vad har igentligen polisen lyckats åstadkomma med sin förföljelse..jo dom har bara skapat en ännu mer sluten och för dom oåtkomlig värld, därför hittar dom på det dom inte vet.

    Nåja..bara min syn på saken men det tål då att tänkas på tycker jag.

    SvaraRadera