torsdag 19 februari 2009

Efterlyses: Stake och ryggrad!


Såsom svar på artikeln: "Kraftfulla åtgärder krävs mot organiserad brottslighet"
Återigen, och ännu en gång, går en politiker polisens ärenden och missleder en icke ont anande allmänhet. Myten om bikerkriminaliteten är bekväm att luta sig emot då man ständigt äskar mera resurser i form av pengar och fler poliser.

Det är alltså föga förvånande att polisen, som har allt att vinna på att framställa bikers såsom kriminella monster, gör så. Det kallas egoism och att se om sitt eget hus. Det som är skrämmande är att politikerna så lät låtit sig luras in i fällan och bara blivit simpla talesmän för landets giriga poliskår. Det måste väl ändå finnas någon politiker kvar med lite stake och ryggrad. Någon som kan våga, om inte gräva fram så åtminstone ta del av, den faktiska sanningen bakom alla myter som dagligen får spridning över landet?

Det finns nu en källa, nättidningen Payback. Här kan alla som vill ta del av den första sammanställningen som gjorts i klara, odiskutabla siffror rörande bikers kriminalitet över tiden. Från två oberoende och objektiva källor, Brå och Sveriges Radio, har Payback sammanställt ett statistiskt material som påvisar inte bara de förbluffande låga siffrorna över bikers kriminalitet utan också att denna låga kriminalitet faktiskt är i sjunkande. Så öppna ögonen och läs artikeln "Sanningen om bikerkriminliteten" i nättidningen Payback. (http://www.payback.name/)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar