tisdag 10 februari 2009

Upprop och Genmäle


Såsom svar på Medievärldens artikel: "Kriminella mc-gäng" är inte förtal har jag skickat in nedanstående text såsom genmäle till Medievärlden, inägget utgör samtidigt svar på artikeln: http://www.newsmill.se/artikel/2009/01/08/farliga-tendenser-till-att-sverige-blir-som-roberto-savianos-italien

Utefter Jusitiekanslerns beslut har vi fått ett vägledande beslut att mc-klubbar eller ett kollektivt begrepp såsom mc-gäng inte kan vara förtalsgrundande, då det skall krävas att en enskild person kan anses utpekad till följd av ett visst uttalande. Således är det nu fritt fram juridiskt för bikerkulturen, och dess företrädare, att systematiskt göra detsamma som polisen i åratal gjort mot oss, att kalla svensk polis för vad den i samma rättvisans namn är nämligen en kriminell organisation. Så vänder vi och riktar deras eget vapen emot dem själva!

Har vi då någon grund för vår anklagelse att kalla svensk polis för en kriminell organisation? Ja, exakt densamma som polisen har för att anklaga mc-klubbar för att vara kriminella organisationer, nämligen enskilda individers (läs:polismäns) kriminalitet. Såsom enskilda överträdelser som kvalificerar poliskåren som helhet att kallas för en kriminell organisation, alltså samma kriterier som polisen använt för att stämpla mc-klubbar som kriminella, plockar jag ut ett antal uppmärksammad fall:
2009 Skånepolisen. För att ha använt namnen "Neger Niggersson" och "Oskar Neger" under utbildningsinsatser. Ett solklart brott mot diskrimineringslagen!
2009 En video avslöjade enskilda polismän i samtal användande uttryck som "blattajävlar" och "apajävlar" angående ungdomar i Rosengård. Ännu ett solklart brott mot diskrimineringslagen!
2008 En enskild polisman kallar en taxichaufför i Stockholm för "blattajävel".
2007 En anslagstavla hos citypolisen i Stockholm med foton på polisapiranter utsätts för rasistiskt klotter. Bilder på fyra aspiranter med utländskt namn eller utseende stryks över.

Så låt oss gemensamt, överallt och alltid, i alla former av skrifter systematiskt kalla polisen för den kriminella svenska poliskåren för och därigenom provocera fram en lagändring där inte bara religiösa, homosexuella och etniska grupper är skyddade mot förtal utan även alla andra grupperingar. Så även alla ni som normalt inte sympatiserar med bikers och mc-klubbar men som vurmar för ett jämlikt och demokratiskt samhälle gör gemensam sak med oss för rättsäkerhetens skull och kalla nu, på samma villkor som ni tidigare kallat mc-klubbar för kriminella organisationer, polisen för en kriminell organisation.

För övrigt vill jag bara tillägga att det är Nättidningen Payback som gjort refererade förtalsanmälan och att dess korrekta adress är: www.payback.name
Där kan ni för övrigt också ta del av "Sanningen om bikerkriminaliteten". En statistisk sammanställning över bikers objektiva kriminalitet över åren. En sammanställning som aldrig tidigare publicerats och där ni kommer att bli förvånade över de förbluffande låga siffrorna över bikers kriminalitet.

Peter Schjerva/nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar