fredag 20 februari 2009

Polisen omyndigförklarar kvinnor!

Text med anledning av två olika artiklar: http://www.sr.se/cgi-bin/vastmanland/nyheter/artikel.asp?Artikel=2647637
och
http://www.efterlyst.tv3.se/index.php?option=com_content&view=article&id=10140:unga-kvinnor-efterfestar-hos-bandidos&catid=7:nyheter

Nu börjar det verkligen gå för långt. Imbecilliteten i samhället är på väg att tangera den absoluta botten nu. Polisen i Västmanland oroas över att kvinnor i 20-25 årsåldern går på efterfest hos Bandidos Probationary Chapter, Västerås. - - Vi har pratat med folk som varit på väg dit som inte förstått vart de varit på väg, säger Per Ågren, operativ chef vid Polisen i Västmanland i ett press-
medelande. Andra som stoppats ska ha sagt att de inte vetat om att de varit på en fest i en lokal som används av personer med kopplingar till organiserad brottslighet.

Här finns en hel rad olika förhållanden som kräver kommentarer.
-I Sverige blir folk faktiskt myndiga den dag de fyller 18 år, detta gäller även för kvinnor!

-Vad folk gör på sin fritid, så länge det inte är brottsliga gärningar, har polisen faktiskt inte ett endaste litet dugg med att göra! Jag förstår att detta kan vara svårt att acceptera för en polismakt som tycks vilja kontrollera allt fler och större delar av människors privatliv, men så är det faktiskt!

-Polisens huvudsakliga uppgift är att lösa brott och så länge brottsuppklarandet ligger på en löjligt liten nivå så föreslår jag att polismakten koncentrerar all sin kraft och energi på brottsbekämpningen och dels överlåter myt- och sagoberättandet till författare och dels låter bli att jaga fruntimmer på arbetstid!

- Det finns inget fog i lagen för att stoppa icke brottsmisstänkta kvinnor på väg till en lokal vilken vara månde. Polisens befogenheter ger inte utrymme för traksserier av folk eller försök att bestämma var folk ska vistas. Kvinnor är inga får och poliser inga fårahundar som har rätt att driva samman och jaga in kvinnoflocken i en specifik fålla.

- Det är hög tid att börja stoppa alla kvinnor som är på väg till våra kyrkor och rädda dom ifrån den farliga religionen. Religionen om någon kultur är ju kriminell. De tog till och med livet av Guds son.

- Sveriges feministiska organisationer borde ge sig in i leken och försvara sina kvinnliga systrars rätt att beträda vilka fester och vilka lokaler de själva vill. Inga mansgrisiga poliser skall få ha rätt att bestämma var kvinnorna vill festa!

- Än en gång. MC-klubbar är inga kriminella organisationer och har inga kopplingar till organiserad brottslighet. Detta är en och skär lögn. Inga mc-klubbar har kriminalitet som idé, syfte eller metod. MC-klubbar beslutar inte om några brott och enskilda klubbmedlemmars profit från en eventuell brottslighet tillfaller heller aldrig klubbarna. Enskilda medlemmar begår brott tillsammans med någon enstaka annan medlem eller tillsammans med personer helt utanför mc-miljön men dessa brott är inte beslutade av klubben och inkomsterna tillfaller aldrig klubben. Det är enskildas kriminalitet precis som de individer inom poliskåren som gör sig skyldiga till rasistiska tillmälen i piketbussar eller under utbildningsinsatser. Gör det poliskåren till en kriminell organisation?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar