fredag 4 september 2009

Exempel på referat om en medlem i den kriminella svenska poliskåren!

Som ett inlägg kring artikeln: "Åtalad polis söker vittnen"
http://www.sr.se/skaraborg/nyheter/artikel.asp?artikel=3074942 skriver Payback denna kommentar för att visa hur samma händelse skulle sett ut om den åtalade istället varit biker.

En polisman, medlem av den kriminella svenska poliskåren, går nu ut och försöker hitta ett vittne till att han inte skulle utfört den misshandel som alla bevis och alla vittnen stöder. Av artikeln framgår följande som klart motsäger vad polismannen uppger:
"Åklagarens bevisning består av 19-åringens och hans kamraters uppgifter, samt att den unge Skövdebon en dryg vecka efter händelsen hade bland annat ett blåmärke på bålen.
Åklagare Bo Lindgren anser att bevisningen är god och han tror att polismannen kommer att fällas antingen för misshandel eller i vart fall för tjänstefel.
– Det är ju ett alltför hårdhänt ingripande som jag ser det, som passerar gränsen för vad som är straffbart, menar Bo Lindgren".

Inte bara blåmärkena utan även den misshandlades kamrater vittnar för att polisen avsiktligt ljuger och bara försöker undkomma straff för den olagliga misshandeln!

Är detta ett handlingssätt som nu bör tillgripas av bikerkulturen för att påvisa det uppenbart orimliga i sättet att skildra bikerkulturen och dess medlemmar?

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

1 kommentar: