söndag 10 maj 2009

Det är en saga, en myt och en välspridd skröna!

Som svar på inlägg från signaturen: x-treme kring artikeln: "Så ska mc-gängen bekämpas" http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.407709 postade Payback följande inlägg:

De gäng du refererar till X-treme är inte kriminella. Det är sakens huvudkärna. Polis och media har under många år bedrivit en gemensam kampanj i avsikt att stigmatisera och kriminalisera mc-klubbarna inför folket. Kampanjen har rönt stor framgång. Folk tror numer på vartenda ord som kommer från polisen och som en bonus har polisen också tillskansat sig större ekonomiska ramar och mer personal. Att media hjälpt till att upprepa på polisens ord, och för sin egen del sett en alltmer ökad tidningsförsäljning som ett resultat av denna hjälpverksamhet, gör dock inte en saga till en sanning. Ty det är en saga, en myt, en välspridd skröna.

Fakta talar ett helt annant språk. Läs den oomtivistliga, statistiska sanningen om bikerkriminaliteten över åren i Nättidningen Paybacks artikel:"Sanningen om bikerkriminaliteten". Två statliga, obeoende utredningar har sammanställts till faktatabeller.Tabeller som talar ett helt annat språk och säger oss klart och tydligt att polis och media ljuger!
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar