lördag 30 maj 2009

En artikel som kan rubba din världsbild!

Som svar till signaturerna David och Evils inlägg kring artikeln: "Kriminella gäng rekryterar efterblivna" http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/235897-kriminella-gang-rekryterar-efterbli?postingId=236939 postade Payback följande kommentar:

Svar till Evil och Daniel: Daniel, du vet inte vad du pratar om när du säger att det inte finns någon massmedial förföljelsekampanj av mc-klubbar. Du skriver det dessutom som kommentar till en artikel där man försöker påstå att kriminella värvar efterblivna och där det enda företedda underlaget för detta utgörs av att utvecklingsstörda skall ha ”koppling” till en supportergrupp. Det förefaller lite korkat för att inte säga naivt för varje tänkande människa.
Jag har landat för längesen och har båda fötterna väl förankrade i jorden. Jag vet vad jag pratar om. Det är du som är lurad och har gått på denna massmediala bluffen. Läs Nättidningen Paybacks artikel: Sanningen om bikerkriminaliteten så får du nya perspektiv, vyer och insikter vad gäller polisens och medias uppgivna bikerkriminalitet. Detta självklart förutsatt att du inte redan bestämt dig för en annan världsbild utan att du har ett öppet sinne och förmår ta till dig ny information även om den kan rubba din världsbild.

Evil: Om du läst alla kommentarerna så hade du upptäckt att det fanns fler som försvarade mc-klubbarna. Du kan inte gå igenom livet och förneka uppenbara fakta omkring dig. Detta gäller såväl kommentarerna här som fakta kring mc-kriminaliteten. Läs även du: http://www.payback.name/#bikerkriminaliteten
ABATE är en förening för bikers rättigheter och konstigt vore det väl om föreningen bland alla sina medlemmar då inte också räknade in ett antal medlemmar från Hells Angels och Bandidos då de utgör de klubbar som hitintills förföljts mest och hårdast. Tycker inte du?
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar