fredag 22 maj 2009

Kopplingar och anknytningar är och förblir bara en form av svartmålning av oskyldiga!

Som svar på signaturen Okänds inlägg kring artikeln: "Bandidosmålet har börjat" http://na.se/nyheter/2.2503/1.457844 postade Payback följande inlägg:

Så om du gör dig skyldig till misshandel och har Lidingö golfklubbs medlemströja på dig så skulle tidningsrubriken bli: Lidingö Golfklubb misshandlar folk på öppen gata? Nej,tror inte det.Därför är det enskildas kriminalitet och skall som så behandlas.
Döda ting har oberoende olika fantasirika och fabulerande förklaringar självfallet inga kopplingar till en klubb.Då kan lika bra en använd kondom sägas ha koppling till sin brukare och skulle denna vara en klubbmedlem så..Nej,alla måste förstå att det nu börjar bli riktigt löjligt detta resonemang.
En far och en dotter är släkt och därmed basta.Skall de omnämnas i samma artikel skall självklart deras familjeförhållande framgå och inte omskrivas med kopplingar. Eller säger du som civilperson verkligen att du har kopplingar till dina barn normalt?Nej, trodde inte det heller.Låt oss nu använda vårt förnuft och sluta upp med uttryck som bara har som syfte att misstänkliggöra och i onödan smutskasta folk, oavsett tillhörighet.
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättdningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar