tisdag 12 maj 2009

Paranoida förföljelsetendenser!

Som svar till kommentar kring min artikel: "Bikerkulturen och främmande kulturyttringar: http://newsmill.se/artikel/2009/02/28/bikerkulturen-och-frammande-kulturyttringar#comment-47190 skrev Payback följande svar:

Om Wierup skulle vara rädd så skulle han väl knappast skriva en halv bok proppad av lögner, förtal och avsiktliga misstolkningar om mc-klubbar. Det är ju i så fall betydligt värre än att debattera frågan. Nej, så det svaret håller inte. Han är rädd att bli avklädd inpå bara skinnet. Då han inte har fakta bakom sig och inte kan gömma sig bakom fiktiva och anonyma personer som uttalar allt han aldrig skulle kunna bevisa.

Vad du i övrigt skriver är ju inget annat än paranoida förföljelsetendenser. Det finns inget som helst fog för dessa påståenden. Det är exakts samma sorts yttranden som Siv Persson fyllde 1990-talet med och blev länge väl trodd. När hennes sjukdom utvecklat sig ännu lite längre började hon därefter anklaga polis och åklagare för att vilja mörda henne…Skall man debattera skall man också hålla sig till sanningar man kan föra i bevis. Inte skrock, skrönor och polisspridd vidskepelse. För det kan väl inte vara så att du också råkar vara polis men finner medlet med en påhittad identitet som dessutom låtsas vara mc-buren vara en alldeles utmärkt idé och identitet?
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

1 kommentar:

  1. när jag talade med en av författarna till boken så började jag prata om ex presidenten till HA Möller, det gillade han inte. att det fanns någon som
    faktiskt kunde relatera sej till möller.
    //marie

    SvaraRadera