fredag 22 maj 2009

Surrealistiskt att ha kopplingar till sin dotter!

Som svar till signaturen Lindas inlägg kring artikeln: "Bandidosmålet har börjat" http://na.se/nyheter/2.2503/1.457844 postade Payback följande inlägg:

Till Linda: ”Med inte ens levande personer” menar jag exakt vad ”Girl” skriver om; att polisen jagat en mc med koppling till…Vidare och nu pratar vi hypotetiskt: Om du lejer en rörmokare har du väl ingen koppling till rörmokarfirman heller. Firman gör ett jobb till dig och inget mer.
Att brott utförs med klubbmärke på gör det givetvis inte till en klubbangelägenhet. Det är fortfarande en enskild medlems handlingar. För att det skall vara en klubbsak skall klubben ha beslutat, planerat, verkställt och tagit profiten av en handling. Och detta har inte varit fallet under 20 års övervaknings- och underrättelsearbete riktat mot klubbarna! Ett bevis i sig!

Och vad gäller dottern så tänk efter: När hörde du i något annat sammanhang än mc-klubbar att någon har kopplingar till sin dotter eller till sin mamma/pappa? Det är ju surrealistiska och absurda omnämnanden som inte hör hemma i verkliga livet!

Sist men inte minst: Låt oss minnas att i detta fall är ännu ingen dömd. De slutligt fastställda handlingsförloppen kan visa sig vara helt annorlunda.
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar