tisdag 28 april 2009

Frågor till Polisen!

Som ett försök att få till en öppning i debatten med Polisen sände Payback nedanstående mail till Polisen på: http://www.dt.se/brottsplats/fraga_polisen/article284123.ece

Jag undrar vad de totala kostnaderna, vad gäller spanings-, underrättelsearbete samt razzior, husrannsakningar och andra hemliga tvångsmedel ifjor m.m gällande personer och klubbar inom mc-kulturen i Dalarna? Och vad blev utfallet i antalet fällande domar?

Detta är ju av stort allmänintresse att Polisen redovisar kostnader och det exakta resultatet, utfallet av sina aktoner och sitt arbete. Först då kan ju också allmänheten se om Polisarbetet mot mc-klubbarna står i relation till det faktiska utfallet.

För övrigt kan jag också meddela att jag i allmänhetens intresse och den allsidiga nyhetsrapporteringens intresse bett om att på Brottsplats Dalarna få blogga och kunna svara på tidningens artiklar och Polisbloggarna där. Hur ställer du dig till det? Självklart, skall inläggen vara sakliga och seiösa. Som det är idag erbjuder tidningen inte ens kommentarsfunktion till sina artiklar vilket ju ger en fullkomligt ensidig debatt och nyhetsspegling.

Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback
E-post: peter@payback.name

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar