fredag 24 april 2009

Verkligheten bakom myten!

Som svar på artikeln: "Norrbotten kraftsamlar mot den grova brottsligheten" http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=4587939 och "Enad front mot brottsligheten" http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=4826396
postade Payback följande inlägg:

Att den massmediala förföljelsen av mc-klubbar fått fortgå så länge är enbart ett resultat av att dess stöveltramp ”bara” går över en minoritets lik. Valet är således såväl taktiskt som strategiskt en fullträff. Därför har heller vare sig debattörer eller organisationer gett sig in i leken och försvarat några grundlagsskyddade fri- eller rättigheter. Vad är då motivet till denna oheliga allians och förföljelse? Massmedia vill sälja lösnummer och polisen vill ha större resurser i form av fler poliser och mer pengar. Inget konstigt med det. Egoismen i sin renaste form bara!
Vad finns det då för bevis att luta sig emot i förföljelsen? Inga! Men eftersom media är en part och därför knappast själva granskar sina egna bristande bevis, avsikter och motiv har inga bevis heller krävts.Men nu finns inga ursäkter att inte ta till sig verkligheten bakom de spridda myterna: Läs Nättidningen Paybacks artikel ”Sanningen om bikerkriminaliteten” och få den absoluta sanningen!
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar