fredag 24 april 2009

Orden har tvingat fienden på reträtt!

En ovanligt lugn dag vad gäller rapporteringen om mc-klubbar har nått sitt slut. En sak värd att kommentera har dock inträffat: http://www.journalisten.se/folk/
"Lasse Wierup kriminalreporter på Dagens Nyheter, lämnar tidningen och blir frilans. Han kommer i fortsättningen att frilansa och han ska avsluta en bok om droghandel."

Orden har haft effekt och har tvingat fienden på reträtt. Situationen blev väl förmodligen ohållbar till sist när vi ideligen utmanade och synade hans kort. Kan inte vara en helt lätt sits att inför arbetskamraterna förklara varför man inte vill debattera just det ämnet man leker expert inom. Bra mycket lättare då att jobba hemifrån med kanariefåglar som enda sällskap!

1 kommentar:

  1. Det har varit lugnt här med i lokaltidningarna, drevet anser sig väl ha fullgjort sin plikt och har riktat zoomlinsen på nått annat kanske.
    Konstigt hur media inte velat ta debatt alls om det dom skriver?!

    Noterade i veckan som var i en lokaltidning att en MC relaterad(den om en syster som är komunalråd tror jag det var) artikel fick nästan hela sidan och det blev bara en liten notis på samma sida om att sökandet efter en mycket mystiskt försvinnande av en kvinna här i skogarna runt staden inte gett nått resultat och allmänheten tllfrågades "ala EFTERLYST stil".
    Nog är det konstiga prioriteringar i pressen, men det har det ju alltid varit...Linda Rosings pinsamma kamp för att stanna kvar i rampluset får löp och helsidor när artiklar som har samhällsnyttiga intressen knappt blir en notis..

    //Magnus

    SvaraRadera