fredag 26 juni 2009

Att försvara mc-klubbarna är att försvara rätten att inte dömas oskyldig!

Som kommentar till artikeln: "Misstänkta ringas in för sprängattentat" http://helahalsingland.se/bollnas/bollnasc/1.1148912 postade Payback följande inlägg:

Eftersom polisen gjort det till sitt yttersta mål att bekriga mc-klubbarna, så: Ja, jag såväl som alla andra inom bikervärlden kommer att vara negativ till polisen så länge de fortfar med en förföljelse som inte grundar sig på vare sig fakta eller verklighet. Fakta är att det visst finns kriminalitet inom bikervärlden. Det är dock helt och hållet en fråga om de enskilda individernas kriminalitet. Detta har bla fastställts i Brå-undersökningen:MC-brott 1999:6, där även Rikskriminalen intygar detsamma.

Polisen har heller inte under 20 års totalövervakning lyckats bevisa motsatsen;att mc-klubbarna beslutat och verkställt några brott. Således,handlar försvaret om mc-klubbar inte om sympati för, utan om känslan för rätt och fel; att ingen skall dömas eller orättfärdigt anklagas för saker de inte gjort. En rättsprincip som borde omfatta varje människa som inte bara drivs av ett oresonligt hat gentemot olika grupper, i detta fallet mc-klubbar. Läs:http://www.payback.name/#bikerkriminaliteten
Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar