fredag 19 juni 2009

Civila och skrämda poliser!

Som ett inlägg kring alla kommentarer rörande artikeln:"Polis slog till mot mc-klubb" http://op.se/ostersund/1.1135519 postade Payback följande inlägg:

Det slående är att alla de som alltid till varje pris försvarar poliskåren, oberoende vilka rättsvidriga övergrepp de än gjort sig skyldiga till, alltid är anonyma. Detta kan bara ha två anledningar:1. De är poliser som utger sig för att vara vanlig civilbefolkning. 2. De har inte ryggrad nog att stå upp för sina åsikter.Vilket som är det korrekta alternativet överlåter jag på läsarna att bestämma.

Oavsett om vapen förekommit eller ej så kan det inte finnas fog vare sig för 17 poliser eller användande av pepparsprej. Hela den utan verklighetsgrund uppmålade bilden av ett kriminellt bikermonster tycks inte bara skrämt allmänheten utan än mer de på fältet arbetande polismännen. I mediaartiklar, i boken Svensk Maffia, i boken Dödens änglar, ja, överallt gömmer de sig bakom anonymitetsskyddet. Detta kan också bara ha två skäl. 1.Antingen vill de falskeligen stärka bilden av hur farliga bikers verkligen är. 2.Eller är de så veka rent mentalt att de behöver psykoterapeuftisk hjälp.Döm själva!
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar