måndag 22 juni 2009

Fegheten har många ansikten och hittar alltid en ursäkt!

Som svar på inlägg från signaturen "Fundersam" kring artikeln:"Polis slog till mot mc-klubb" http://op.se/ostersund/1.1135519 postade Payback följande inlägg:

Fegheten har många ansikten och kan alltid hitta en ursäkt.Du försöker förlöjliga mc-klubbar med liknelser om att komma hem till mamma och lipa.Det du gör genom att skriva anonymt är ju att gömma dig bakom mammas kjolar istället för att rakryggat stå för vem du är och representerar.

Valde sida?Du gör dig skyldig till en avsiktlig övertolkning av begreppet Outlaw för att kunna ursäkta polisiära övertramp och integriteskränkande åtgärder. Outlaw betyder inte utanför lagen. Den korrekta översättningen är faktiskt fredlös. Och vad gäller polisens insatser så vore det en sak att agera mot brottsliga gärningar men det kan aldrig vara acceptabelt med trakassseringar, förföljelser och punktmarkeringar mot vare sig klubbar eller personer inom miljön som inte är misstänkta för konkreta brott. Den eller de som försvarar denna typen av åtgärder är för ett nedmonterat rättsamhälle såväl som en avskaffad demokrati. Det kan aldrig vara försvarbart under några som helst omständigheter!
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar