söndag 28 juni 2009

Polisen debatterar inte statistiken då den inte går att bemöta!

Som kommentar till inläggen kring artikeln: "Misstänkta ringas in för sprängattentat" http://helahalsingland.se/bollnas/bollnasc/1.1148912 postade Payback följande inlägg:

Du kontar med att länka till en massa artiklar som återigen bara svepande sprider sina anklagelser utan att leda dom i faktiska bevis. Ingenting du länkar till säger annat än vad jag själv yttrat, nämligen att det finns individuell kriminalitet inom mc-klubbarna men att den kriminaliteten aldrig sker i klubbens regi eller kommer klubben till fromma. Du låter också ännu en gång bli att ge dig in i debatt kring de objektiva och oomtvistliga statistiska fakta som ger en diametralt annorlunda bild av mc-kriminaliteten över åren: http://www.payback.name/#bikerkriminaliteten

Varför? Jo, för att fakta inte går att bemöta. Här redovisas källor så att läsaren också kan gå till originaldokumenten och se att detta är fakta i sin renaste substans, att den inte manipulerats och att den inte bygger på polisstrategin att bara sprida fragment av en verklighet de icke förmår leda i bevis. Nu är det upp till läsarna att avgöra vad de vill sätta sin tillit till: Faktiska bevis eller förtal utan substans!
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar