måndag 22 juni 2009

Polisen är bara en simpel, organiserad mobbhop!

Som svar på olika inlägg från kring artikeln:"Polis slog till mot mc-klubb" http://op.se/ostersund/1.1135519 postade Payback följande inlägg:

Vad hände med begreppet oskyldig tills ens skuld bevisats? När man ser på många av inläggen här så tycks inte den rättsprincipen ha annamats av särdeles många. Det verkar mer vara en organiserad mobbhop som i förväg bestämt sig för vem som är skyldig och vem som är oskyldig. Detta är ju i sig intressant emedan personerna som skriver kommentarerna inte kan veta mer i ärendet än vad tidningen skriver, och läser man artikeln kan man inte utefter den veta vem som är sanningsbäraren eller inte. Då kan vi konstatera att skribenterna kan bara drivas av två motiv. Antingen är de poliser, och vet därigenom mer än de låter påskina men skriver under falska premisser eller drivs de bara av ett beinningslöst hat mot bikers i allmänhet som inte grundar sig på vare sig fakta eller omständigheter i det specifika fallet. Vilket är det? Är ni poliser eller bara en hatisk lynchmobb?Den typen som mobbade redan i skolan och som nu vuxit upp och hittat ett nytt legalt mobbobjekt?
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

1 kommentar:

  1. Polis vill med medias hjälp mobilisera allmänheten till "sin sak" dom skiter högaktningsfullt i sanningar och fakta för att uppnå sina mål..så har det varit länge nu men det börjar ta närmast löjelseväckande former och arter nu..helt sjukt!

    SvaraRadera