måndag 22 juni 2009

DNA-prov och alibikoll på alla poliser vid sexbrott!

Som ett svar på artikeln och kommentarerna ikring denna: "Mc-klubbsledare anser sig trakasserad av polis" http://www.vk.se/Article.jsp?article=286597 postade Payback följande inlägg:

Det är lätt att förstå att det är anonyma poliser som debatterar kring frågan då två olika insändare på raken använder sig av begreppet "valt denna sida."Ingen har valt någon sida! Ingen har valt att ställa sig utanför lagen.Det är polsiens övertolkning av ordet outlaw. Detta ordet betyder fredlös och inte utanför lagen.

Utefter ert resonemang så har man valt att bli polis har man också valt att kallas pedofil, våldtäktsman och kvinnomisshandlare då, eftersom enskilda polismän bevisligen gjort sig skyldiga till dessa brott? Är det då okay att ge varje enskild polis besöksförbud och att kolla deras alibi samt ta deras DNA varje gång ett sexbrott ägt rum? Ty det är vad ni säger när ni vill kriminalisera alla medlemmar för att enskilda individer inom klubbarna begått brottsliga gärningar. Anser ni detta vara ett korrekt handlingssätt gentemot alla enskilda polismän?
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar