torsdag 18 juni 2009

Det finns en högre lag än Svea Rikes Lag!

Som en kommentar till artikeln: "Polisen betalar inte HA-lokal" http://sydsvenskan.se/skane/burlov/article443250/Polisen-betalar-inte-HA-lokal.html postade Payback följande inlägg:

Såsom förälder lär man sina barn tidigt en sorts allmän moral- och hederskodex. Den går i stort ut på att man tar ansvar för sina handlingar; står för det man gjort; är rädd om andras saker och inte förstör dom samt självklart betalar för saker man likväl förstört. Tyvärr tycks landets polismän inte fått denna grundläggande moral- och etikslära utlärd av sina föräldrar, annars hade det också varit självklart att betala allt de förstört. Det är brist på moral, etik och empati som polisen här visar!
Peter Schjerva/ABATE Sverige/Nättidningen Payback

1 kommentar:

  1. Är ju inte direkt någon nyhet att polisen filmar sina "innan vi gick in" filmer lååångt efter att dom redan varit in och slagit sönder(och i vissa fall stulit pengar) i lokalen, man kan nog säga att eftersom inte bikerkulturen har för vana att gnälla och anmäla ALLT så har det eskalerat och polisen gör lite som dom vill, men nog fan gnäller dom såfort det inte riktigt går som dom vill eller tänkt sig..

    SvaraRadera