söndag 30 augusti 2009

Att bemöta hat och okunskap!

Som svar på alla kommentarer kring artikeln:"Kriminell MC-klubb på väg till Östersund" http://op.se/ostersund/1.1313438 postade Payback följande kommentar:

Så mycket ostrukturerat hat, så lite kunskap.Det är häpnadsväckande att så många personer, som inte vågar stå för vem och vad de är, kan ha sa mycket att säga. Jag är inte talesman för någon klubb. Jag driver nättidningen Payback och är en av talesmännen för ABATE Sverige. Riksorganisationen för bikers rättigheter!

Svensk Maffia är ingen faktabok avseende mc-klubbar. Den är uppbyggd av felaktiga tolkningar, svepande anklagelser och anonyma utsagor. En sorts billig fantasyupplaga. Vill ni läsa sanningen om bikerkriminaliteten skall ni gå in på: http://www.payback.name/#bikerkriminaliteten Där två oberoende,statliga utredningar bildar grund för den sanna bilden över bikerkriminaliteten.

Individuell kriminalitet är densamma inom vilken förening som helst.Vi diskuterade inte storleken på den utan blott dess natur.Varför tillåter polisen sina rötägg att avancera uppåt i hierarkin? Samma fenomen.Det är enskildas kriminalitet som inte utövats i polisens regi.

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar