tisdag 25 augusti 2009

Fastighetsägare med big balls! Vågar stödja bikerklubb!

Kommentar till artikeln: "Ägare ser kommunens begäran som ett hot" http://www.ystadsallehanda.se/article/20090825/SKURUP/340819379/1365/&/agare-ser-kommunens--begaran-som-ett-hot

Fastighetsägare Rolf Fjell i Ystads kommun visar att han har ovanligt big balls. I en artikel idag i Ystads Allehanda går han till attack mot kommunens byggnadsingenjör och byggnadskontor. "Vi lägger inte kraft på ett förmodligen fabricerat ärende", uttalar Rolf Fjell i en skrivelse till kommunen. Vidare säger han att han "uppfattar myndighetsnämndens senaste krav som ett hot. Det handlar om begäran om ritning med mera".

"Han hänvisar annars till sina tidigare uttalanden om att kommunen borde ha bygglovet för lokalen. Ombyggnaden genomfördes av en tidigare ägare. Rolf Fjell säger att han inte byggt om fastigheten och inte tänker lägga kraft på vad han förmodar är ett fabricerat ärende".

All heder åt Rof Fjell. Jag får bara hoppas att du härigenom satt ett exempel för andra aktörer i Sverige som indirekt blir inblandade i ärenden kring mc-kulturen. Det går att stå upp mot myndigheter. Det är en fråga om integritet, mod, stake och inre styrka samt att ha en inbyggd känsla av rättvisa!

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar