måndag 24 augusti 2009

Payback har agerat i fallet med mc-klubbmedlemmen som blev av med vapenlicensen!

En del mejl har dimpt ner i inkorgen de sista dagarna som undrat varför Payback inte bemöter artiklarna kring jägaren som blivit av med sin vapenlicens och sina jaktvapen, ytterst på grund av sitt "samröre" med Hells Angels.

Ärendet kommer att avgöras i en kommande länsrättsförhandling. Åklagaren och polisen bedömer frågan så viktig att de har inkallat en s.k expert från Rikskriminalens Underrättelsetjänst för att föra talan mot jägaren!!
Bland annat: http://nwt.se/arvika/article571569.ece och http://nwt.se/arvika/article537101.ece

Detta är en fråga av stort principiellt värde för alla med tillhörighet inom bikervärlden. Vinner motparten bildas ett prejudikat som kan användas för att ta vapen och vapenlicens ifrån alla med tillhörighet inom bikervärlden.

Åtgärden är därför ännu ett i raden av exempel på grovt diskriminerande åtgärder som nu riktas mot bikervärlden och dess medlemmar. Åtgärder som vi självklart inte bara skall acceptera stillatigande, vilket vi inte heller kommer att göra!

Nättidningen Payback har agerat i frågan. Åtgärder är vidtagna i ärendet men för att inte ge motparten några som helst fördelar i ärendet redovisas dessa dock inte förrän det kan ske utan men för vapenägaren.

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

2 kommentarer:

  1. Ja fy fan..man blir mörkrädd..vart skall detta MC hat sluta igentligen??!!

    SvaraRadera
  2. Skrämmande hur det kan bli.

    SvaraRadera