torsdag 27 augusti 2009

Borde polisen rullas i tjära och fjädrar?

Som svar på Sten Lundgrens debattinlägg: "Hells Angels parasiterar på samhället" http://st.nu/opinion/ordetfritt/1.1305028 postade Payback följande kommentar:

Depraverande leverne?Utefter de åsikter du framför har du garanterat inte den bittraste aning om någon mc-klubbs leverne.Varför skall Lions eller företagarföreningen få verka i er stad? Där finns också enskilda medlemmar som har gjort sig skyldiga till brott. För det är precis efter den måttstock du bedömer mc-klubbar. Enskildas brott tar du som intäkt för att en klubb är kriminell. Då väldigt många polismän är straffade borde, utefter din logik, även dessa motas bort från såväl motortävlingar som er inskränkta stad och kanske rullas i tjära och fjädrar dessutom?

HA är ingen kriminell organisation som parasiterar på samhället. Detta är fördomar och propaganda från en polismyndighet som alltmer desperat jagar medel för fortsatt spökjakt. Gå in och läs sanningen om bikerkriminaliteten på: http://www.payback.name/#bikerkriminaliteten Två statliga utredningar har för första gången sammanställts för att ge den verkliga bilden över bikerkriminaliteten över åren.Läs och bliv upplyst!

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar