onsdag 19 augusti 2009

Polisen gör samma jobb som Ghostbusters - jagar spöken!

Som kommentar till artikeln: "Hells Angels på motortävling" http://st.nu/start/sundsvall/1.1286272?articleRenderMode=default postade Payback följande kommentar:

Sverige utger sig att vara ett demokratiskt och fritt land. Likväl uppstår ständigt tal om att förbjuda helt lagliga föreningar dels som åskådare på kampsportsgalor och dels att sälja tröjor under motorarrangemang. Polisen har under de senaste åren fått en historiskt sett unik förstärkning av sina resurser. Vad har dessa extra pengar medfört? Att polisen går in och försöker styra olika kommuners riktlinjer på krogen; att de försöker få olika arrangörer att förbjuda tillträde till olika arrangemang! Var detta syftet med resursförstärkningen?Knappast! Avsikten var att i ökad utsträckning lagföra individer och om möjligt för första gången fälla en hel klubbs medlemmar för samma brott. Men då detta inte ligger inom möjligheternas ram så har polisen gått ner på att detaljstyra kommuner och arrangörer vilket får allt absurdare konsekvenser och bara bevisar att satsningen på polisen var fullkomligt onödig då de ändå inte förmår lagföra fler individer och då deras arbete i själva verket är detsamma som Ghostbusters - Att jaga spöken!

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

1 kommentar:

  1. Helt sjukt att polisens/medias kampanj nu fått sådana följder att vanligt folk är snudd på hatiska och hänvisar till rena fabler som orsak(påkommna av polis och spridda av media i deras hatiska drevallians)
    Vad blir nästa mål för alliansen tro..kanske riksskatteverket blandar sig in i alliansen och vill styra drevet mot den organiserade ekonomiska brottsligheten, införa kavaj och slipsförbud på krogen och förbud av representationskonton..!!?

    Återigen, att ingen "riktig" journalist snappat upp på detta drev samt har modet att undersöka fakta runt MC klubbar, undersöka drevet och på vilka grunder det drivs på..
    Snart hörs stöveltrampet av brunskjortorna på gatorna..sjukt att detta får fortgå..men det sa dom säkert 1939 också.

    SvaraRadera