fredag 21 augusti 2009

Individers brott gör inte klubben kriminell!

Som svar till signaturen Kalle kring artikeln "Hells Angels på motortävling" http://st.nu/start/sundsvall/1.1286272?articleRenderMode=default postade Payback följande inlägg:

Here,there and ewerywhere är signaturen Kalle runt och förtalar mc-klubbar samt sprider obevisade anklagelser i parti och minut omkring sig. Att du drar paralleller mellan HA och alquaida bevisar ju bara att allt inte kan stå helt rätt till med dig. Ditt hat måste äta dig inifrån för att du skall kunna komma med så ytterst befängda beskyllningar. HA har självklart samma rätt som alla andra att delta i tävlingarna samt att sälja t-shirts. Diskussionen som uppstått kring motorevenemanget är till sin grund lika absurd som osmaklig.
HA är inget brottssyndikat.Det är aldrig bevisat och kommer heller aldrig att bevisas då det är lögn och dikt. HA har enskilda individer som begått brott liksom dina kollegor inom polisen, Kalle, eller som inom vilken annan förening som helst. Profiten av brotten tillfaller dock aldrig klubbarna. Jag har uppmanat dig förr och jag gör det igen: Gå in på Nättidningen Payback och läs artikeln: http://www.payback.name/#bikerkriminaliteten Läs och förändra din världsbild!

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar