fredag 14 augusti 2009

Nu har polisen slutgiltigt bevisat sin aktiva roll i kommunernas nya giv: Slå mot mc-klubbarna!

Som svar på artiklarna: "Gängkoppling = nej till sprit" http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=511322 "Alkoholtillstånd vapen mot gäng" http://www.dn.se/nyheter/sverige/alkoholtillstand-vapen-mot-gang-1.930688 "Alkoholtillstånd blir vapen mot gäng" http://www.gt.se/nyheter/1.1671766/alkoholtillstand-blir-vapen-mot-gang samt "Ägaren: "Det är orättvist" http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=511323 Twinglybloggkopplar Payback följande inlägg i ämnet!

Nu är det slutligen bevisat. Den kommunala självbestämmanderätten. som både JO och JK hänvisade till när det avsåg kommunala köp av "mc-klubbsfastigheter, är en ren chimär. Se: http://www.newsdesk.se/view/pressrelease/roerande-paybacks-anmaelan-avseende-kommunala-koep-av-mc-klubbsfastigheter-298001 Den existerar inte längre då polisen nu bevisligen initierat och tagit fram material för kommunalt handlande och beslut. Polis och kommun är således sammanfogade tätare än två siamesiska tvillingar och den kommunala självbestämmanderätten har avsagts till förmån för att gå upp i den alltmer allomfattande bikerförföljelsen i Sverige. De bruna skjortorna är på inmarsch och jag kan höra stöveltrampet i fjärran. Och, jag tror och hoppas att alltfler människor också inser detsamma.

Vad finns det då för specifikt i ovanstående artiklar som ger mig underlag för mina anklagelser? Jag koncentrerar mig här på GP:s artikel: "Gängkoppling = nej till sprit" Följande citat säger egentligen allt och utgör samtidigt själva grundsyntesen både vad gäller polisens aktiva styrande av och inverkan på, kommunala beslut: "Enligt honom är det första gången som polisen valt att lämna över uppgifter direkt hämtade ur spaningsregistren för att ligga till grund för bedömning av ett alkoholtillståndsärende.- Förr har man tittat i brottsregistret och gett sjutton i vad vi faktiskt vet egentligen. Nu spände jag bågen. Någon gång måste vi kunna säga att han är kopplad till Bandidos genom att han satt i en bil med presidenten." Bäva månde alla människor som råkar ha en dotter eller son med tillhörighet inom bikerkulturen!

Detta uttalnde är nog i sig. Det bevisar fullständigt och helt ut att kommunen lagt sig platt på ryggen för polismakten och, såsom varande en snäll och foglig hundvalp i koppel, bara väntar på att bli kliad på magen av polismyndigheten.

Vad är då egentligen definitionen på en polisstat? En stat där polisen styr och initierar alla beslut som andra myndigheter verkställer? Isåfall är vi redan där!

Det är därför hög tid för alla goda krafter att samlas och motverka denna myndighetsdiskriminering. Att stå upp som en man och säga: Nog! Nu får det fan i mig vara nog! Detta måste få ett stopp. Det är en sak att lagföra individer inom mc-miljön för begångna brott men aldrig att utskiljningslöst förfölja en hel subkultur, alla dess medlemmar, anhöriga, och nu till och med utomstående. Allt polisiärt arbete skall ha som ledstjärna att bekämpa direkta brott och lagföra de för dessa brott skyldiga. Inte att utan brottsamband driva långtgående förföljelser.

Ty ingen form av trakasseringar och förföljelser är aldrig värdigt eller kan försvaras i en demokratisk rättsstat. Det hör hemma i totalitära eller rasistiska samhällssystem och endast där! Läs Nättidningen Payback och denna Payblogg! Här finns alla bevis, med direkta källhänvisningar, för att sådana förföljelser verkligen är fallet i Sverige idag. Så ingen kan stå bredvid och säga att jag visste ingenting. Ett argument som inte var giligt vid nazismens förföljelse av judar och som inte heller idag är giltigt. Informationen finns tillgänglig att ta till sig för alla och envar som vill, och har någon form av empati kvar. Varje människa som med öppet sinne genomläser dessa artiklar kan se ett otäckt mönster torna fram och ge skrämmande ekon från det förflutna. Vill du se detta upprepas i din egen tid och i ditt eget land? För det är vad som nu sker mitt framför ögonen på dig!

Så alla ni som delar det demokratiska och öppna samhällets idésyn: Förenen er med oss. Låt oss tillsammans ta kampen för allas rätt till frihet från förtryck och förföljelse grundat på bara en föreningstillhörighet. (En föreningsfrihet som för övrigt är verkningslöst garanterad av grundlagen) Ty bara tillsammans är vi starka nog att ta kampen. Bara tillsammans äger vi kraften att slå tillbaka angreppen mot vår kultur idag och mot andra kulturer imorgon! Ty vapnen och instrumenten finns där idag och kommer inte att vila inaktiva när bikerkulturen väl utrotats utan kommer bara att omriktas mot nya grupperingar eller företeelser. Så därför hjälp oss här och nu och idag att föra kampen mot det totalitära samhället och alla dess försvarare och utvecklare!

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar