lördag 29 augusti 2009

Ledarskribenter ska också ha vad de förtjänar!

Som en kommentar till artikeln: "Brottslingar ska ha vad de förtjänar" http://na.se/opinion/ledare/1.547863 postade Payback följande:

"utpressning, bedrägeri och rån" Det är tydligt att NA inte tagit del av den officiella statistiken vad avser brottsligheten inom mc-världen. De utpekade såväl som alla andra brottstyper är väldigt grovt överdrivna av polis och media.Tag del av sanningen på: http://www.payback.name/#bikerkriminaliteten

Vad avser beteckningen Sergeant-at-arms så är han klubbens ceremonimästare med ansvar för klubbens fester och ceremonier. Vidare är det hans uppgift att se till att medlemmarna följer klubbens alla regler och förordningar till vardags.Rotary- och frimurarorden kallar denna funktion för ceremonimästare, ett annorlunda ord bara för en person med identisk funktion.

Det är riktigt att man skall döma folk efter sina gärningar. Men mc-kriminaliteten är helt och hållet individbaserad och inte ett resultat av klubbarnas planering eller utförande. Så, bestraffa de som begår brottsliga handlingar, men upphör med utpekandet och förföljelsen av klubbarna då de ej har med enskilda medlemmars brottsliga gärningar att göra!

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar