fredag 11 september 2009

Ännu mer från skitfabriken NWT och dess dotterbolag!

Ännu en artikel av grov trakasserande och förföljande natur står att läsa i Arvika-Nyheter, en tidning som ägs av, och bli inte allltför överraskade nu, Nya Wermlands-Tidningen: http://www.arvikanyheter.se/websidor/vecka/AN-090911-hela.PDF, sidan 1 och sidan 4.

Detta är en stigmatiserings- och försök till kriminalsieringsprocess utan många motsvarigheter. Klubben, som för bara en kort tid var relativt okänd, är tack vare NWT och Karin Sidenvall, snart lika känd som många betydligt mer etablerade och längre existerande bikerklubbar.

Sidenvall har på eget bevåg kontaktat olika chefer inom Cramo-koncernen och via insinuationer och påståenden om klubbens obevisade kriminalitet förmått företaget att offentligt ta avstånd från Outbreak MC.

Vad är det som driver tidningen och dess reporter? Vad har fått allt detta hat mot mc-klubben att fullständigt explodera och vad har från första början varit den direkta tändgnistan? Denna fråga har ett svar men Payback har inte ett sådant skydd enlit tryckfrihetsförordningen att det idag går att avslöja de bakomliggande orsakerna. Men det kommer...Det brukar ju sägas att hämnd smakar bäst kall och så gör även Payback. Tidningen Payback kommer att gå till botten med saken och avslöja vad som drivit reportern långt bortom anständighetens gränser!

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

2 kommentarer:

  1. kan bara hålla med... detta liknar mer en "häxprocess"

    bra bevakat peter / scrutten

    SvaraRadera
  2. Helt overkligt hur denna sk journalist får ha ett frikort till att skriva precis hur hon vill. Hon själv skrev ju första artikeln om den sk "misshandlade" krögaren. Så hon vet att ingen av OB medlemmarna var inblandade i den händelsen överhuvudtaget..

    SvaraRadera