fredag 11 september 2009

Outbreak bemöter NWT:s och Karin Sidenvalls anklagelser!

Nu slår Outbreak MC tillbaka och lägger upp svar på förtal på sin hemsida, under media-rubriken: http://outbreakmc.dinstudio.se/empty_12.html

tikeln som bemöts är den av Payback senast kommenterade: http://www.nwt.se/arvika/article582471.ece - Hells Angels-anknuten klubb vräkt. Se för övrigt hela Outbreak MCs förträffligt upplagda mediaavdelning där de på plats direkt bemöter olika anklagelser från media: http://outbreakmc.dinstudio.se/empty_12.html Ett föredömligt initiativ som Payback hoppas kommer att anammas av allt fler mc-klubbar och bli ett verksamt vapen emot förföljelser emot bikerkulturen.

Som Outbreak återigen förtydligar: Det kontrakt Karin Sidenvall utnyttjat som en anledning för att kunna ringa och förtala Outbreak MC är ett icke-existerande kontrakt. Det har aldrig förelegat ett skriftligt kontrakt!

Mer: Ingen enda person, vare sig medlem eller med "anknytning till Outbreak MC har vare sig varit misstänkt eller medverkat i någon misshandel av krogägaren. Detta är ren och skär lögn av en person som har uppenbara svårigheter att skilja på sanning och fiktion!

Det är fullkomligt sanlöst att vi, Sverige, fått ett samhällsklimat som tillåter personer, massmedieföretag och poliser att driva en medial och rättslig förtalskampanj gentemot, en måhända misshaglig, men aldrig kriminell gruppering. När gick det så snett med det förut högt svansviftande landet när det avsåg orättvisor och försvarandet av mänskliga rättigheter? Nu är vi på bananrepubliknivån. Ett Dole-land!

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar