tisdag 15 september 2009

Till alla de som använder smutsiga och trubbiga vapen istället för argument!

Först och främst vill jag idag göra ett allmänt inlägg. Det har blivit allt vanligare att i olika debattinlägg mötas av omdömen som "moppegäng", "moppeklubbar", "blöjmoppers", "vuxna män som leker med mopeder på fritiden", "pojkar med dåligt självförtroende", "män som behöver skinnväst för att hävda sig", "män som inte haft någon pappa".

Allteftersom bikerkulturen blivit flitigare och skickligare att bemöta angreppen på vår kultur så har dessa istället skiftat natur och övergått till person- och kulkturangrepp då inga reela fakta föreligger för att kunan bemöta oss i sak!

Detta är helt tydligt en ny och systematiskt iscensatt trend i avsikt att förödmjuka och förnedra bikerklubbar och dess medlemmar inför allmänheten. Det visar istället på att de som skriver besitter ett oerhört dåligt självförtroende och inte är kapabla att med argument bemöta bikerkulturens faktiska bevis för sin oskuld. För när underlag och argument saknas så återstår smutskastning och simpla försök till att förlöjliga fienden! Låt oss återgå till en sansad debatt och argumentering i sak kring frågorna. Vi har faktan på vår sida. Kan ni inte bemöta dessa så var män och erkänn er istället besegrade. För inte kamp med smutsiga och trubbiga vapen!

Detta är ett inlägg riktat till alla de som kör radiobil på fritiden, slår sina kvinnor och kör runt i reflexerande rejvbilar och som numer gömmer sig bakom mammas kjolar och skriver anonyma inlägg där de framställer sig som privatpersoner. Kryp fram ur era hålor och stå upp för vem och vad ni är och debattera seriöst eller kryp tillbaka till era gömslen och bliv där!

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar