fredag 4 september 2009

Rasism och Diskriminering följer i bikerkulturens spår!

Som en kommentar till insändare kring artikeln: "MC-fest med anknytning till Hells Angels" http://kkuriren.se/nyheter/katrineholm/1.466981?articleRenderMode=article_full_discussion postade Payback följande kommentar:

"Barnens Dag" och "osäkra killar i skinnväst" påvisar ju bara på vilket hat insändarförfattaren drivs av samt deras eget mått av osäkerhet.Det är med dessa kommentarer som med annan rasism och diskriminering.Det påvisar bara författarens fördomar och inskränkthet. Då de inte heller kommer med några som helst fakta i saken är de bara och uteslutande att kategorisera såsom lågt stående verbala påhopp.

Kallar ni också Kommunala Öppet Hus-dagar för barnens dag-jippon? Att informera kring sin kultur och öppet uppvisa hur saker och ting i verkligheten fungerar kan aldrig vara annat en ett högst berömvärt initiativ.Att det följs av påhopp visar att Polis och media börjar känna sig trängda, att de är rädda för att deras bild av bikerkulturen snart inte är den enda kända och att det kan bli svårare att få pengar till sin verksamhet och att sälja lösnummer med hjälp av fria fantasier kring bikerklubbarna.Så, ett utmärkt initiativ då belackarna tydligen skakas i sina grundvalar.

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar