onsdag 2 september 2009

Outbreak MC, Nättidningen Payback, NWT och genmälet som kom bort!

Nättidningen Payback har agerat ombud för mc-klubben Outbreak MC och har i samråd med klubben tagit fram nedanstående skrivelse.

Läs om hela ärendet via nedanstående länk:
http://www.newsdesk.se/view/pressrelease/svar-paa-foertal-fraan-nya-wermlands-tidningen-nwt-315077

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

2 kommentarer:

  1. Om NWT publicerar denna skrivelse så riskerar dom ju att bli den första tidingen i sverige som tar ställning mot förföljelsen av MC-klubbar och det skulle förvåna mig mycket om dom gjorde det..men man kan ju alltid hoppas att det finns lite kurage i den/dom som bestämmer där på NWT.
    Och andra sidan borde man kunna säga att den journalist eller tidning som gjorde så skulle agera i egen sak, jag menar att med det hastigt fallande förtroendet för media(och nu talar jag inte bara om inom bikervärlden) så riskerar dom att tillslut befinna sig i "hänt i veckan" skrået..ingen tar dom på alvar om någon ens köper deras tidningar vill säga..
    Mitt personliga förtroende för media är sedan länge urgröpt till källarnivå..men står man på den motagande sidan nog länge så blir det så antar jag.
    Det blir dock bara fler och fler "Svenssons" som får känna på hur det är att bli felciterad, misskrediterad, oskyldigt anklagad etc av media och dom människorna har 10 vänner dom berättar det för, dom i sin tur har 10 vänner osv, när tidningarna håller sig för mer än sina läsare och inte bryr sig om vad dom skriver eller hur dom gör det så stöter som sig med sin läsarkrets..hur smart är det??!

    SvaraRadera
  2. Man kan ju annars testa att skicka in detta till VF (Värmlands Folkblad) Arvika Nyheter ägs av NWT så det kommer inte heller komma med där om inte NWT publicerar det

    SvaraRadera