tisdag 1 september 2009

Västförbudet är bara ett symptom på en kommande pandemi!

Som en kommentar kring artikeln: "Västförbud inget lagbrott" "http://ekuriren.se/nyheter/sormland/1.463712 postade Payback nedanstående kommentar. Skrivelsen är en avkortad version av en redan tidigare publicerad kommentar kring en annan artikel.

Historien lär oss att sanktioner och restriktioner som införs i syfte att stävja en företeelse i samband med en gruppering därefter kommer att förmeras, användas och riktas om mot andra misshagliga grupper och företeelser. Påfundet att förbjuda västar på krogen utvidgas nu till att hindra människor med tatueringar att komma in på nattklubbar: http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=361&a=514098

Vilka företeelser kommer att förbjudas nästa gång? Piercingar? Siliconförstorade bröst? Så alla människor, bikerälskare eller ej, borde sluta upp på mc-kulturens sida och bekämpa företeelsen att kläder, kroppsutsmyckningar med flera eller andra åtskiljande skall fungera som en anledning att utestänga grupper från olika inrättningar. För detta är i högsta grad diskriminerande åtgärder som i förlängningen kan tänkas riktas mot allt och alla, bara under olika förespeglingar.

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar