onsdag 9 september 2009

Anser du då att Sveriges Radio och Brå ljuger?

Som kommentar till inlägg kring artikeln:"Kriminell mc-klubb på väg till Östersund" http://op.se/ostersund/1.1313438?articleRenderMode=article_full_discussion postade Payback följande inlägg:

Till Infödd biker: Det är möjligt att det i din värld inte skiljs på privatliv och klubbliv men det görs så inom bikerkulturen. Om du inte gör dig skyldig till vissa oförsvarliga brott så inverkar det inte på ditt medlemskap. Att människor utifrån inte visar samma respekt för människors rätt till privatliv och kan skilja på enskilda handlingar begångna inom den privata sfären innebär inget kriterie att kasta människor till vargarna tvärtom. Då behöver de än mer sina bröders stöd. Se också: http://payback-name.blogspot.com/2009/09/ledare-ifragasatter-att-enskild.html Polisen kastar alltså inte heller ut sina medlemmar!

Vad gäller Sven så vet jag inte vilka frågor du åsyftar.Jag vet bara att du inte kommenterat om du anser att BRÅ och Sveriges Radio ljuger när deras statistik bevisar att mc-klubbarna inte är kriminella! Se: http://www.payback.name/#bikerkriminaliteten

Peter Schjerva för ABATE Sverige och Nättidningen Payback

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar