tisdag 17 mars 2009

Den statistiska sanningen om bikerkriminaliteten!

Payback valde att lägga upp artikeln "Sanningen om bikerkriminaliteten" på http://tidskrift.nu/artikel.php?Id=5781

Artikeln är för lång att publiceras här men kan läsas via ovanstående länk eller på nättidningen Payback: http://www.payback.name/#Sanningen

Publiceringen är ett led i en medveten strävan att publicera artiklar i ett bredare urval av medier i avsikt att nå en större läsekrets. Att informera och upplysa kring frågor om bikerkulturen är ett långsiktigt arbete där resultatet inte kommer att märkas på kort sikt. Det är dock så vi måste arbeta.

Jag har därför valt att lägga ut texter på Newsmill (7), Second Opinion(4) och tiskrift.nu (2). Vidare har en mängd kommentarer och inlägg nått ut via olika tidningars kommentarsspalter. Blogginlägg har inte heller fått stå oemotsagda utan debatten har tagits. Alla dessa inlägg, kommentarer och liknande kan läsas här på bloggen. Har ni inte läst allt så gör det! Helhetsintrycket är alltid större än det glimtvisa.

Detta kan sägas vara en sorts genombrott då faktiskt även bikers lyckas få göra sin röst hörd. Och så måste arbetet fortsätta. Med nättidningen som bas och med artiklar, inlägg, kommentarer. Endast så kan arbetet nå resultat: Genom kontinuitet, envetenhet och en aldrig sinande kamplust!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar