fredag 27 mars 2009

Svar till insändarnissar angående Thomas Möllers sjukersättning!

Som svar på tidigare insändare och artikeln:
skrev Payback nedanstående svar:
Först och främst får man fråga sig vad alla dessa insändarnissar egentligen har för problem. Vad jag kan förstå kan dessa åsikter bara bottna i en allmän svartsjuka för att de själva har så tråkiga liv, sitter fast i smeten och därför ser på alla andra med avund. Skärpning och håll er till att argumentera med fakta och förnuft.

Fakta i målet är att Thomas Möller har ett giltigt sjukintyg som myndigheterna trots idoga försök inte lyckats ogiltigförklara. Således har Möller otvivelaktigt en ryggskada som renderar honom rätt till sjukersättning!
Det var det första. Vad övriga anklagelsepunkter gäller är Möller oskyldig tills hans skuld bevisats. I detta, som i alla andra rättsliga fall, är det upp till åklagaren att framlägga bevis som "bortom rimligt tvivel" bevisar att Möller i Sydafrika förtjänat antingen odeklarerade pengar eller innehaft odeklarerat kapital för egen räkning.

Kan inte åklagaren bevisa att så är fallet är Möller också oskyldig till dessa anklagelser. Och viktigast, fram till en eventuell framtida dom, har media, myndigheter och privatpersoner att utgå ifrån att Thomas Möller är oskyldig och omedelbart stoppa det pågående mediadrevet! Ty ingen har rätt att bedriva massmedial lynchning och att föregripa rättskipningen då det i så fall också, på grund av den stora uppmärksamheten kring fallet, är att betrakta såsom otillåten påverkan på rättssystemet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar