tisdag 10 mars 2009

Vem står sen på tur?

Som ett inlägg i den lika infekterade som idiotiska debatten kring västar på krogen, artikel: "De vill stoppa mc-gäng på krogen"
http://www.ekuriren.se/ekuriren/senaste_nytt.php?id=815853&avdelning_1=102&avdelning_2=369 skrev Payback följande svar:

Nu bör alla människor med även den minsta rättskänsla eller vilja att bevara ett demokratiskt samhälle reagera. Idag försöker man förbjuda bikerkulturens främsta kultursymbol. Frågan är då bara vem och vad står näst på tur? För ni tror väl ändå inte det slutar här? Bikerkulturen är idag utsatt för en exempellös förföljelse, inte för kriminalitetens skull utan för det synliga och avvikande beteendet. Nästa, lika självklara som oundvikliga, steg är att rikta åtgärderna emot någon annan misshaglig grupp. Så alla ni som idag anser att åtgärden är korrekt när den riktar sig emot bikerkulturen må tänka efter medan tid är. Ty imorgon kommer samma åtgärder kanske att riktas mot er och en grupp ni tillhör eller sympatiserar med. En politisk sammanslutning, eller en annan i uppträdande eller framtoning provocerande grupp.Så stå upp idag och vägra acceptera politisk förföljelse oavsett vem eller vilka som för dagen är målet. Stå upp för alla medborgares lika värde och rättigheter såsom grundlag och Europakonventionen stadgar.

För övrigt vill jag bara tillägga att bikerkriminaliteten är blott en av polisen och massmedia fabricerad myt. Nättidningen Payback har som första organ sammanfört två statliga utredningars statistiska fakta och kommit till förbluffande slutsatser. Inte bara är bikerkriminaliteten skrämmande låg utan även, och uteslutande, enskilda individers kriminalitet och aldrig klubbarnas. Läs, betänk och ompröva!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar