torsdag 19 mars 2009

Du kan sova gott, Staffan Liljesved!

Som svar på artikeln "Eskilstuna föreslås "köpa ut" mc-klubb" på http://www.ekuriren.se/link.php?id=820365 skrev Payback följande kommentar. Jag tror knappast den publiceras och isåfall får den nog inte ligga kvar på webben. Men den var jävligt skoj att skriva!!

På slutet av 70-talet sjöng gruppen Factory en låt som hette "Du kan sova gott inatt" och det är precis vad du kan göra, Staffan Liljesved.

Du är orolig för att en mc-klubb är inblandad i kriminell verksamhet och att de inte bara älskar sin motorcyklar. Jag kan försäkra dig om att det är just vad grabbarna gör, alltså älskar sina motorcyklar och inte, jag upprepar inte, är inblandad i kriminell verksamhet. Ty sagan om bikerkriminaliteten är en alltför otäck godnattsaga som bara ligger på vissa paranoida polisers, politikers och journalister nattduksbord och då fungerar som propaganda och i anden upplyftande litteratur. Du som begåvats med ett lite känsligare och oroligare sinnelag bör istället gå in på nättidningen Paybacks hemsida och där ta del av artikeln "Sanningen om bikerkriminaliteten." När du läst den kommer du att sova som ett litet barn för då vet du att bikermonstret inte finns under sängen utan det är bara en saga som farbror polisen, journalisterna och politikerna gemensamt funnit på för att tjäna mera pengar, sälja fler lösnummer samt göra sig en karriär på andras bekostnad. Det som med ett annat begrepp kallas för att gå över lik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar