tisdag 10 mars 2009

Vådan av större polisresurser!

Som svar på artikeln "Jakten på yrkeskriminella ger resultat" http://hd.se/skane/2009/03/10/jakten-paa-yrkeskriminella-ger/ och "Grova brottslingar slipper åtal" http://www.kvp.se/nyheter/1.1493332/grova-brottslingar-slipper-atal?err=Tack%20för%20din%20kommentar! skrev Payback följande:

Polisen fortsätter sitt propagandaarbete. Större resurser har enbart medfört ett ökat antal pressmeddelanden och förslag på segregation på krogarna i Sörmland och Östergötland. Tråkigt nog har folk köpt hela biten med "kriminella mc-gäng". Detta helt utan att polisen någonsin framlagt några statistiska bevis för sina utsagor.

Men nu finns möjligheten att ta del av oomtvistliga fakta i frågan. Nättidningen Payback har i artikeln "Sanningen om bikerkriminaliteten"sammanställt siffrorna från två olika,objektiva, statliga utredningar och kommt till helt andra slutsatser. Kriminaliteten är förbluffande låg och samtidigt uteslutande ett resultat av enskilda individers kriminalitet.

Så lev inte kvar i det oupplysta mörkret längre. Det finns alternativ. Även du kan bli en medveten människa som inte bara valals runt som ett viljelöst får av samhällsföreträdarnas vallhundar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar