fredag 20 mars 2009

Polisen breddar verksamheten!

Varning för satir! Som svar på artikeln "Köp ut mc-klubb från Eskilstuna" http://www.folket.se/folket/standard_article.php?id=244033&avdelning_1=101&avdelning_2=102 skrev Payback följande:

Polisen har breddat sin verksamhet och erbjuder ny en mängd nya tjänster.De erbjuder bland annat kommuner fri rådgivning avseende olika alternativ vid avhysning av oönskade hyresgäster.Den vanligaste rekommendationen är att köpa ut hyresgästen men det går även bra att, i förebyggande syfte, köpa in intressanta fastigheter i uteslutande avsikt att förhindra vissa "olämpliga" organisationer att hyra in sig eller köpa fastigheten. Om fastigheten har något framtida användningsområde eller ej saknar självklart betydelse. Det viktigaste är att man köper. Att kommunen samtidigt förstör kapital och slösar resurser, som folk med möda betalat in i skatt, skall man allas icke låta sig störas utav. Man skall heller inte tänka på diverse småsaker såsom framtida driftskostnader och liknande.Det viktigaste är ju att kommunens invånare får må bra och slipper se någonting eller någon alls som råkar avvika det lilla minsta ifrån den lilla kommunens normer.

När kommunens invånare sen vill ha sig ett glas öl på krogen skall de ju inte heller behöva bli upprörda över att det förekommer personer med annan klädsel än de andra.Nej, polisen har då pratat med krogägarna och sagt till desamma att de inte skall släppa in någon alls som inte ser ut som alla andra. För här är vi ju alla som en enda stor familj. Alla vi som ser likadana ut och inte kör motorcykel eller så..Och visst har vi det väl trevligt..Det är bara lite konstigt att det aldrig kommer någon och hälsar på utifrån längre..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar