torsdag 19 mars 2009

Lögner och suspekta motiv!

Som svar på artikeln: " Razzia mot mc-klubben Power House" på http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/159498-razzia-hos-mc-klubben-power-house skrev Payback följande kommentar:

Jag börjar med att citera ur ovanstående artikel: ”Under en längre tid har polisen fått in tips som visar på att mc-brottsligheten ökar i området” och ”Vi har tittat på det här ett tag, och fått flera underrättelser om brottslighet.” Frågan man osökt ställer sig är om det inte är polisens uppgift att agera mot en uppgiven ökad och pågående brottslighet? Är det inte tjänstefel att obehindrat låta sådan brottslig verksamhet fortgå utan att direkt agera, beivra och förhindra fortgåendet? För det kan väl inte vara så att razzian och de uppnådda skriverierna kring detta är själva målet och att en uppgiven brottslighet vare sig behöver vara sann eller ens verklig för att fylla sin uppgift? Att den är ett led i det ständigt pågående kriget, mot mc-klubbarna, och för extra resurser i form av mer kapital. Var det kanske inte i denna veckan Rikspolischefen Bengt Svensson uttalade att polisen fattades flera hundra miljoner kronor som de inte fått utbetalt ännu? Som av en händelse råkar dessa både händelser bara sammanfalla, då eller?

Jag råder här läsarna att gå in på: http://newsmill.se/artikel/2009/03/17/polisen-ljuger-medvetet-i-avsikt-att-vilseleda-journalister-och-allmanhet och ta del av polisens spektakulära lögn kring dessa miljoner. Hur de för folket och journalistkåren går ut och påstår att de inte fått några pengar till upprättandet av aktionsgrupperna alltså dessa ovan relaterade saknade miljoner. Dock visar det sig att Rikspolischefen medvetet ljuger då regeringen tvenne gånger uttalat just: ”Aktionsgrupperna med totalt 200 poliser lägger grunden för en effektiv och uthållig verksamhet i hela landet”…”Den satsning som regeringen gör för att säkerställa att det finns 20 000 poliser 2010 gör att resurserna räcker till detta.” Vad säger då detta oss? Jo, att polisen avsiktligt ljuger för att vilseleda en oupplyst allmänhet och en bristande påläst journalistkår. Säger det oss något mer? Ja, att den som bevisligen förfar med lögner i ett fall också saknar trovärdighet i stort och i alla andra fall. För såsom Rikspolischef och därmed representant för en hel kår måste hans handlande också vara representativt och en del av en beslutad strategi och felaktig värdegrund!

Ni som vill veta den absolut objektiva sanningen kring bikerkriminalitet gå in på nättidningen Paybacks hemsida och ta del av artikeln ”Sanningen om bikerkriminaliteten.” Två oberoende statliga utredningar ligger till grund för den första sammanställning som gjorts över bikerkriminaliteten över åren. Läs den och bli varse lögnerna om bikerkriminaliteten!

Jag har placerat min blogg i Kristianstadbloggkartan.se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar