tisdag 10 mars 2009

Svar på mottugg!

Som svar på två olika mottugg, "Fattaruinte" och "Inget mer HA" skrev Payback följande:
http://www.ekuriren.se/ekuriren/senaste_nytt.php?id=815853&avdelning_1=102&avdelning_2=369

Det händer inte här. Inte i Sverige som altid varit känt för att vara ett fördomsfritt folk och ett rättsäkert samhälle. Men det händer verkligen här. Just nu idag. Denna spalts kommentarer visar på tre saker.
1.Polisen har lyckats väl i att dressera folk att tro på mc-kriminaliteten. Med hjälp av media och politiker har de ideligen sänt ut budskapet om klubbarnas kriminalitet. Jag bara frågar er:När såg ni någonsin några statistiska belägg för dessa påståenden? Nej, just det, aldrig! Ty sådana skulle visa på en annorlunda verklighet där ett mindre antal brott begås i enskild regi.Gå in på Nättidningen Payback och läs artikeln "Sanningen om kriminaliteten" och tänk sen efter innan ni återigen utan bevis anklagar någon.

2.Sverige är inte en rättsstat längre. Olika lagar har stiftats och flera utredningar pågår som kommer att medföra att bikers för likvärdiga brott skall få betydligt längre straff än andra medborgare. Dessutom skall bevisvärdet sänkas så att ett begånget brott skall kunna utlösa förverkande av egendom om bara åklagaren kan göra gällande att det är "klart mera sannolikt att egendomen kommer från brottslig verksamhet än inte". Således förföljer vi idag utan bevis grupper på ett sätt som inte ligger tidigare rasistiska eller nazistiska system efter. Vi gör skillnad på folk utefter tillhörighet och inte efter kriminalitet. Är det ett sådant segregerat samhälle ni vill ha så grattis!Ni lever i ett. Jag hoppas bara för er egen skull att ni inte själva, eller era barn, står på tur. För när väl polisen är färdiga med mc-kulturen har de nu skaffat sig brukbara vapen att sätta in emot andra samhällskulturer.

3. Det mest skrämmande idag är dock icke förföljelsen från staten eller polisen utan den blodtörst och fientlighet emot alla främmande kulturyttringar som kommer idagen ifrån vanligt folk. Det ni inte förstår måste ni bekämpa och förfölja. Varför är ni så rädda? Varför inte ta till er det främmande, låta det beblanda sig med rådande samhällsyttringar och sålunda berika samhället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar